Vijesti / Regija

Norijada na banji

2000 vinkovačkih maturanata jučer napravilo veliki neprijavljeni party

2000 vinkovačkih maturanata jučer napravilo veliki neprijavljeni party
ŠRD Jezero Banja

Vinkovački maturanti unatoč zabranama napravili su sinoć veliki party na jezeru Banja

"Neponovilo se! Prošle noći nismo mirno spavali. Ne zbog smeća, mogućeg oštećenja sadržaja na Banji, buke ili bilo čega drugoga, nego zbog činjenice da se na Banji okupilo gotovo 2000 mladih, koji su na neosvijetljenom i za mnoge nepoznatom prostoru, uz dva jezera i kanal Nevkoš imali neorganiziranu, nenajavljenu, "spontanu norijadu"!
Kada smo vidjeli da se okuplja veliki broj mladih na Banji alarmirali smo   gradonačelnika i policiju koji su odmah poduzeli odgovarajuće mjere!", kažu u ŠRD Jezera Banja. 

Zahvalili su i djelatnicima PU Vukovarsko- srijemske (temeljna, krim  i interventna policija)  koji su prošle noći, svojim angažmanom spasili mnoge mlade živote! Policajci su iz jezera na Banji tijekom noći izvukli i spasili od sigurnog utapljanja najmanje desetak alkoholiziranih djevojka i mladića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Broj bi bio i veći da policajci  nisu neprestano bili uz mlade i pijane i pazili na njih i upozoravali ih na opasnosti!  Zahvaljujući djelovanju policije ovo veliko, neorganizirano okupljanje je prošlo bez velike tragedije te se jutros pričalo samo o odbačenom smeću, a ne o mladim utopljenicima. Nadamo se da više nikome neće pasti na pamet da okupi ovoliki broj mladih na Banji, po mraku, bez osiguranja djelatnika PU, bez kola hitne medicinske pomoći, bez sanitarnih čvorova, bez redarske službe,... a uz velike količine alkohola!", dodaju ribiči. 

Smeće, koje su mladi ostavili u ogromnim količinama, pokupili su djelatnici tvrtke "Nevkoš" do podneva.

"Još jednom hvala svima koji su sinoć reagirali na naš poziv, spriječili tragediju i danas otklonili posljedice ove "spontane norijade!" zaključuju u ŠRD. 


Izdvojeno

Reci što misliš!