Vijesti / Regija

u starom petorvom selu

Automobilom bježala policiji, a kad su je napokon uhvatili bilo je i jasno zašto

Automobilom bježala policiji, a kad su je napokon uhvatili bilo je i jasno zašto
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policijski službenici su utvrdili da je 28-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje i da je tijekom prošle godine na vozilo postavila fotokopiranu umjesto originalne registarske oznake

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, jučer (11. svibnja) su dovršili kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave i prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Osumnjičena je 10. svibnja oko 21 sat, upravljala osobnim automobilom kolnikom ulice u Starom Petrovom Selu, nakon čega se nije zaustavila na znak policijskih službenika, već je nastavila kretanje do mjesta Godinjak, zaustavila vozilo na kolnom ulazu i pobjegla. Policijski službenici su na vozilu, umjesto originalne registarske pločice, uočili fotokopiranu registraciju drugih oznaka. Kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici su utvrdili da je 28-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje i da je tijekom prošle godine na vozilo postavila fotokopiranu umjesto originalne registarske oznake.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policijski službenici protiv 28-godišnje hrvatske državljanke podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Krivotvorenje isprave“ te prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.


Izdvojeno

Reci što misliš!