Vijesti / Regija

kaznene prijave

Četvorka s našičkog područja preprodavala ecstazy, speed i marihuanu

Četvorka s našičkog područja preprodavala ecstazy, speed i marihuanu
PU osječko-baranjska

Utvrđeno je da je organizirana četvorka kupovala, prepakiravala i prodavala poznatim konzumentima drogu tipa amfetamin „ecstazy“ i „speed“ te drogu tipa marihuana

Završeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, 23-godišnjakom i dvojicom 21-godišnjaka sa područja Našica i Đurđenovca zbog sumnje da su počinili više kaznenih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.   

Utvrđeno da je organizirana četvorka, od za sada nepoznatog prodavatelja kupovala, prepakiravala i prodavala poznatim konzumentima drogu tipa amfetamin „ecstazy“ i „speed“ te drogu tipa marihuana.

Osnovano se sumnja da je 25-godišnji hrvatski državljanin iz Našica počinio dva kaznena djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Unazad godinu dana 25-godišnjak je u najmanje 5 navrata prodao oko 450 grama droge tipa marihuana 23-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Našica za novčani iznos od oko 6000 kuna. Obavljenom  pretragom doma u Jelisavcu pronađena je i od 25-godišnjaka oduzeta droga tipa amfetamin tzv. „ecstazy“  i „speed“.

Osnovano se sumnja da je 23-godišnji hrvatski državljanin iz Našica počinio pet kaznenih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Unazad mjesec dana, 23-godišnjak je u najmanje 3 navrata prodao oko 110 grama droge tipa marihuana 21-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Đurđenovca za novčani iznos od oko 4000 kuna.
Također je 23-godišnjak u više navrata prodao poznatim konzumentima drogu tipa marihuana u količinama od 1 do 10 grama za neutvrđeni novčani iznos.  

Osnovano se sumnja da je 21-godišnji hrvatski državljanin počinio četiri kaznena djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Unazad mjesec dana 21-godišnjak je u više navrata prodao drogu tipa marihuana u količini od 1 do 20 grama  trojici poznatih konzumenata za novčane iznose od 100 do 700 kuna.

Osnovano se sumnja da je 21-godišnjak počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ tako što je unazad mjesec dana posredovao u prodaji droge tipa marihuana između 23-godišnjaka i poznatog konzumenta.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja, 25-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

Protiv počinitelja nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izdvojeno


Reci što misliš!