Vijesti / Regija

policija istražuje svog bivšeg kolegu

Virovitica: Seksualni predator slao gnjusne poruke, razotkrili ga administratori Facebook grupe

Virovitica: Seksualni predator slao gnjusne poruke, razotkrili ga administratori Facebook grupe
Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Administratori Facebook grupe Stop Pedofiliji Sub Rosa razotkrili su pedofila iz šire okolice Slatine

"Upozoravamo Hrvatsku na predatora koji je poslao 12-godišnjem djetetu na desetine fotografija i video. Smatramo da je osoba izuzetno opasna po djecu te stoga objavljujemo dio prepiske i pozivamo nadležne organe Republike Hrvatske na brzu reakciju", objavili su administratori ove Facebook grupe i tako razotkrili 54-godišnjeg pedofila T.M. koji je lascivne poruke.

Tako se među porukama može pročitati gnjusne poruke poput: "Volio bih da navlažiš svoje prste i da mi pljuvačku naneseš na glavić da bude vlažan". Osim toga slao je i 30-ak esplicitnih fotografija, a žrtva je cijelo vrijeme upozoravala kako ne želi sudjelovati u njegovim prljavim igrama i kako ima samo 12 godina. To ga ipak nije zaustavio pa je tražio da mu šalje fotografije što je ona uporno odbijala sve dok njihova prepiska nije objavljena javno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odmah je reagirala i policija koja je izvijestila kako se radi o osobi s više od 20 prekršajnih i kaznenih prijava, a ujedno je i bivši policajac, a danas je već 15 godina u mirovini. Nije pak poznato ima li navedena osoba prijave zbog sličnih djela.

Ovo je samo još jedan primjer seksualnih predatora na internetu pa je nužno osvijestiti djecu na pažnju s kim i o čemu se dopisuju.


Izdvojeno

Reci što misliš!