Vijesti / Regija

još jedna tragična smrt na cesti

U prometnoj nesreći u Cerniku poginuo 69-godišnjak, a 62-godišnjak teže ozlijeđen

U prometnoj nesreći u Cerniku poginuo 69-godišnjak, a 62-godišnjak teže ozlijeđen
PU brodsko-posavska

Od jačine udara osobni automobil, kojim je upravljao 69-godišnjak je sletio s kolnika te preko nogostupa, udarivši potom u zid obiteljske kuće, dok se drugi osobni automobil u zanošenju zaustavio na kolniku

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, oko 18 sati, u Cerniku kod Nove Gradiške, jedna osoba je smrtno stradala, dok je druga osoba teško ozlijeđena.

Očevidom policijskih službenika je utvrđeno, da je 69-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, prešao preko pune razdjelne crte na suprotnu stranu kolnika, pri čemu je došlo do udara njegovog osobnog automobila u osobni automobil, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 62-godišnjak. Od jačine udara osobni automobil, kojim je upravljao 69-godišnjak je sletio s kolnika te preko nogostupa, udarivši potom u zid obiteljske kuće, dok se drugi osobni automobil u zanošenju zaustavio na kolniku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 69-godišnjak. Ozlijeđenom 62-godišnjaku pružena je hitna liječnička pomoć te je prevezen u bolnicu u Novoj Gradiški i zadržan na daljnjem liječenju.

Za vrijeme trajanja očevida od 18.10 do 21.10 sati, promet je bio zatvoren, koji su policijski službenici upućivali na obilazne smjerove. U vezi prometne nesreće policija dostavlja izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.


Izdvojeno

Reci što misliš!