Vijesti / Regija

lijepa gesta

Općina Podgorač bolnici u Našicama donirala 20 televizora

Općina Podgorač bolnici u Našicama donirala 20 televizora

Kako je rekao načelnik Goran Đanić, nisu u mogućnosti kupovati respiratore, ali drago im je što mogu kao jedna mala Općina pomoći ovakvom donacijom

Općina Podgorač u svom proračunu osigurala je financijska sredstva za pomoć i donacije potrebitima te su se zbog trenutne krizne situacije odlučili donirati Općoj županijskoj bolnici Našice 20 televizora u vrijednosti 20 000 kuna.

Kako je rekao načelnik Goran Đanić, nisu u mogućnosti kupovati respiratore, ali drago im je što mogu kao jedna mala Općina pomoći ovakvom donacijom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nadam se kako će ova donacija djelomično pomoći pacijentima i medicinskom osoblju kako bi im se olakšao pristup informacijama vezanim uz novonastalu situaciju." - rekao je kratko načelnik Goran Đanić te naglasio kako ovo nije zadnja donacija OŽB-u Našice te će ih u budućnosti biti još.

Bolnica je tako dobila televizore kojima će opremiti bolesničke sobe kako bi pacijenti lakše izdržali vrijeme koje budu provodili na liječenju u OŽB Našice. Kako navodi ravnatelj bolnice dr. Hrvoje Šimić, također će se opremiti i liječničke i sestrinske sobe koji vrijedno rade u ovo vrijeme pandemije.

"Nakon završetka pandemije vezane uz koronavirus, očekujemo i dovršenje uređenja bolnice te će ovi televizori biti dio vrhunskog standarda koji će bolnica pružati i u minimalnim uvjetima rada." - izjavio rekao je dr. Hrvoje Šimić koji se zahvalio načelniku Općine Goranu Đaniću na donaciji te svima onima koji su donirali financijska sredstva, odnosno najavili donacije, izvršili uplate. Hrvoje Šimić naglasio je kako se očekuje isporuka medicinske opreme temeljem pristiglih donacija te će javnost o njima biti naknadno obaviještena.  


Izdvojeno

Reci što misliš!