Vijesti / Regija

uhićen 22-godišnjak

Kod mladića iz Čepina policija pronašla speed, marihuanu i nekoliko desetaka tisuća kuna

Kod mladića iz Čepina policija pronašla speed, marihuanu i nekoliko desetaka tisuća kuna

Mladić je uhićen zbog postojanja osnove sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ te zbog kaznenog djela „Omogućavanja trošenja droga“

Provedeno je kriminalističko istraživanje nad dva 22-godišnjaka iz Čepina i Tenje te 21-godišnjaka iz Osijeka, izvjestila nas je PU osječko-baranjska.

Jučer, 19. ožujka oko 12 sati, u Ulici Mije Kišpatića, u Osijeku prilikom uoćavanja policijskih službenika 22-godišnjak iz Čepina, odbacio je PVC paketić sa sadržajem nalik na drogu tipa amfetamin speed, težine više od 100 grama, što je uz potvrdu i oduzeto.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Istoga dana u poslijepodnevnim satima obavljena je pretraga doma i drugih prostora kod 22-godišnjaka iz Čepina. Prilikom pretrage policijski službenici su pronašli i uz potvrdu oduzeli više od 13 grama amfetamin-speeda, više od 80 grama marihuane te nekoliko digitalnih preciznih vaga, metalne drobilice, više od 20 sjemenki konoplje i nekoliko desetaka tisuća kuna.

Mladić je uhićen zbog postojanja osnove sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ te zbog kaznenog djela „Omogućavanja trošenja droga“. Dok su 22-godišnjak iz Tenje i 21-godišnjak iz Osijeka počinili prekršaj „Zakona o suzbijanju zlouporabe droga“

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.


Izdvojeno

Reci što misliš!