Vijesti / Regija

KUPNJA U DOBA KORONE

Provjerili smo koje trgovine i dalje rade, a koje ne

Provjerili smo koje trgovine i dalje rade, a koje ne
Damir Spehar/PIXSELL

Neke su trgovine zatvorile svoja vrata, neke ne... Provjerili smo koje to trgovine i dalje rade, iako nisu prehrambene

S obzirom na to da je od danas na snazi odluka Nacionalnoga stožera civilne zaštite o zatvaranju brojnih objekata, trgovina, restorana, kafića, provjerili smo koje trgovine i dalje ipak rade te kako se možete snaći za vrijeme trajanja ove pandemije. 

Za sve one kojima je potreban kakav građevinski materijal ili su vrijeme izolacije mislili iskoristiti za neke sitne radove po kući, treba naglasiti kako je Pevex zatvorio sve svoje trgovine, no dostupan je njihov webshop i pripremaju beskontaktni izložbeni prostor za građevinski asortiman za onaj dio koji je predmetnom odlukom izričito izuzet od zabrane. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S druge strane nazvali smo Izolirku te pitali za njihovo radno vrijeme. Rečeno nam je kako oni rade normalno pa ćete tamo moći nesmetano u nabavku. 

Ako biste pak uz proljetno krečenje mijenjali i lustere ili kupili neki novi komad namještaja ili dekoracije koje su vam se svidjele u Emezzeti, to na žalost nećete biti u mogućnosti. Emezzeta je zatvorila svoje trgovine na period od sljedećih trideset dana. U istome periodu ili do ukidanja odluke zatvoren je i Decathlon

No, Vinkoprom je na naš upit odgovorio kako oni rade normalno pa ćete neku zamjenu eventualno moći pogledati u njihovoj poslovnici. 

Većina poljoprivrednih ljekarni također je otvorena pa možete i dalje u kupnju sjemenja i vrijeme izolacije iskoristiti za sadnju vlastitoga vrta. Domaće je domaće. 

Priliku za klasični shopping u Portanovi nećete imati, jer je Portanova zatvorila svoja vrata na sljedećih trideset dana. Iz te odluke izuzeti su te i dalje rade Konzum, DM, Müller, Polleo Sport, Mandis Pharm, Pet Home, Exclusive Change, Tisak media i Hrvatska pošta

Sve prehrambene trgovine u Osijeku i dalje normalno rade, a u jutarnjim satima pred pojedinima se stvorila velika gužva. 

 

 

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!