Vijesti / Regija

u iloku

Pijani 78-godišnjak sudario se s autobusom, spasio ga sigurnosni pojas

Pijani 78-godišnjak sudario se s autobusom, spasio ga sigurnosni pojas
PU vukovarsko-srijemska

Vozač osobnog automobila je teže ozlijeđen no sigurnosni pojas koji je koristio u trenutku prometne nesreće sačuvao ga je od još ozbiljnijih tjelesnih ozljeda

Tijekom proteklog vikenda na području PU vukovarsko-srijemske zabilježeno je ukupno sedam prometnih nesreća, od kojih pet prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Sotin, Trpinja, Ivankovo, Lovas, Županja), jedna prometna nesreća u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene (Gunja) te jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.
 
Naime, 22. veljače oko 19,30 sati, 78-godišnjak je pod utjecajem alkohola (1,12 g/kg) upravljao osobnim automobilom „Citroen Saxo“ vukovarskih registracijskih oznaka krećući se Ulicom Ivana Gorana Kovačića u Iloku. Uslijed neprilagođene brzine kretanja, vozilom prelazi u lijevu prometnu traku te udara u autobus stranih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 47-godišnji državljanin Srbije. Vozač osobnog automobila je teže ozlijeđen no sigurnosni pojas koji je koristio u trenutku prometne nesreće sačuvao ga je od još ozbiljnijih tjelesnih ozljeda.


Izdvojeno

Reci što misliš!