Vijesti / Regija

22-godišnji zagrepčanin

Nakon dva tjedna potrage uhićen i drugi sudionik bizarnog sukoba na blagajni Konzuma

Nakon dva tjedna potrage uhićen i drugi sudionik bizarnog sukoba na blagajni Konzuma
Ilustracija (Brian Jackson/123RF)

Utvrđena je sumnja u kaznenu odgovornost 22-godišnjaka iz Zagreba zbog nanošenja tjelesnih ozljeda 62-godišnjaku iz Sotina te sumnja u prekršaj narušavanja javnog reda i mira

Policijska uprava Vukovarsko-srijemska izvjestila nas je da su nakon  intenzivnog traganja, vukovarski policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad drugim sudionikom sukoba koji se dogodio 8. veljače pred trgovačkim centrom u Ulici Josipa Jurja Strossmayera u Vukovaru.

Utvrđena je sumnja u kaznenu odgovornost 22-godišnjaka iz Zagreba zbog nanošenja tjelesnih ozljeda 62-godišnjaku iz Sotina te sumnja u prekršaj narušavanja javnog reda i mira. Nakon istraživanja, 22-godišnjak je 22. veljače predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, ispred vukovarskog trgovačkog centra Golubica Mall u subotu 8. veljače  došlo je do fizičkog sukoba dvije osobe, a potom i do pucnjave iz plinskog pištolja.  Prvo je došlo do fizičkog sukoba unutar centra, na blagajni Konzuma te hodniku trgovačkog centra. Sukob se zatim nastavio i ispred trgovačkog centra, a jedan od sudionika u tučnjavi koristio se sjedalom bicikla. Ostale detalje ovog pomalo bizarnog sukoba pročitajte OVDJE.


Izdvojeno

Reci što misliš!