Vijesti / Regija

smrt 29-godišnjaka

U Mirkovcima pronađen mrtav madić, obdukcija nije otkrila uzrok smrti

U Mirkovcima pronađen mrtav madić, obdukcija nije otkrila uzrok smrti
Ilustracija (Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)

Zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru izdala je nalog za uzimanje toksikoloških i bioloških uzoraka radi provođenja daljnjih vještačenja u Zavodu za sudsku medicinu u Zagrebu

Iza ponoći 20. veljače, nedugo po dojavi o naprasitom odlasku 29-godišnjaka iz obiteljske kuće u Ulici žrtava fašizma u Mirkovcima kod Vinkovaca, policijski službenici su zatekli njegovo tijelo bez znakova života u stražnjem dijelu napuštene kuće u Crkvenoj ulici u Mirkovcima.

Djelatnici Hitne medicinske pomoći Vinkovci su u 00,17 utvrdili smrt 29-godišnjaka.

Po nalogu zamjenice županijskog državnog odvjetnika ŽDO u Vukovaru, policijski službenici PU vukovarsko-srijemske su na mjestu pronalaska mrtvog tijela odmah proveli dokaznu radnju očevida.

Istog dana u Općoj županijskoj bolnici u Vukovaru obdukcijom mrtvog tijela 29-godišnjaka iz Mirkovaca nisu utvrđeni razlozi smrti. S obzirom na takve okolnosti, zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru izdala je nalog za uzimanje toksikoloških i bioloških uzoraka radi provođenja daljnjih vještačenja u Zavodu za sudsku medicinu u Zagrebu.

Policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!