Vijesti / Regija

kaznene prijave

Trojac iz Viljeva prijavljen za drogu, oružje i nedozvoljenu trgovinu

Trojac iz Viljeva prijavljen za drogu, oružje i nedozvoljenu trgovinu
Ilustracija (martinak/123rf.com)

Utvrđeno je kako su marihuanu tijekom mjeseca siječnja i veljača ove godine 23-godišnjak i 20-godišnjak dijelili i konzumirali na adresama boravišta

Provedenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnje da su 46-godišnji hrvatski državljanin, 23-godišnji hrvatski državljanin i 20-godišnji hrvatski državljanin iz Viljeva počinili kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, nedozvoljena trgovina i kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Jučer. 18. veljače, u Viljevu, temeljem naloga suda izvršene su pretrage domova  koje koristi 23-godišnjak iz Viljeva te je pronađeno i oduzeto više od 30 sjemenki marihuane, dvije PVC posude sa zasađenom marihuanom, četiri komada streljiva i metalni rukohvat sa mehanizmom za okidanje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Utvrđeno je kako su marihuanu tijekom mjeseca siječnja i veljača ove godine 23-godišnjak i 20-godišnjak dijelili i konzumirali na adresama boravišta.   

Također su pretragom doma u Viljevu, vlasništvo 46-godišnjaka, pronađene i oduzete dvije PVC vreće sa sitno rezanim duhanom težine oko 2 kilograma, vreća sa sušenim listovima duhana težine oko 14 kilograma i ručno izrađeni stroj za rezanje duhana.

Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

Izvor: PU osječko-baranjska


Izdvojeno

Reci što misliš!