Vijesti / Regija

Monstruozan čin

UZNEMIRUJUĆE Psići ubijeni nasred ceste kod Harkanovaca! ''Tresem se i plačem. Ne mogu doći k sebi...''

UZNEMIRUJUĆE Psići ubijeni nasred ceste kod Harkanovaca! ''Tresem se i plačem. Ne mogu doći k sebi...''
Vijesti.hr

Tamara je pomazila pse, otišla im kupiti hranu, a kad se vratila dočekao ju je užasan prizor

U petak u šumi pokraj sela Harkanovci Tamara je naišla na dva psića na cesti. Pomazila ih je i otišla im kupiti hranu. No, kad se vratila oba su psića bila ustrijeljena.

"Oko 14.30 sati vozili smo se cestom koja se proteže šumom i naišli na dva psa koja su ležala na cesti grijući se na toplom asfaltu. Zaustavili smo auto te izašli. Psi su, vidno uzbuđeni što ih je netko napokon primijetio, euforično krenuli prema nama. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Veliki pas je imao ogrlicu na koju je bila pričvršćena žica, a na žici stara špaga. Na cesti se nalazio ostatak žice i špage. Vjerojatno je monstrum koji ih je napustio velikog psa zavezao za drvo, a pas se uspio osloboditi. Pse sam uslikala jer sam htjela objaviti na Facebooku. 

Malo smo se pomazili s njima te smo krenuli u Harkanovce kupiti hranu te pitati seljane znaju li o čijim se psima radi. Ljudi su tvrdili da ne znaju. Kada smo se nakon 15 minuta vratili da im damo hranu, zatekli smo pse na istoj lokaciji kraj ceste mrtve s prostrijelnim ranama. U šoku, krenuli smo cestom u šumi tražiti potencijanog lovca koji je počinio to zlodjelo. Nismo naišli niti na jednoga lovca ni sumjivu osobu. Potom smo otišli prijaviti policiji", kazala je Tamara V. za RTL.

Odmah je kontaktirala policiju. Iz PU osječko-baranjske potvrdili su kako su 15. veljače zaprimili dojavu o ubijenim psima u blizini mjesta Harkanovci. 

I njezina je majka podijelila objavu o tom strašnom događaju preko društvenih mreža.

"Tresem se i plačem, kćerka je vozila harkanovačkom cestom koja vodi kroz onu šumu, na cesti naiđu na ova dva psa od kojih je jedno štene, slikaju ih za svaki slučaj i odu u selo da se raspitaju jesu li nekome pobjegli, kupe hrane, vrate se tamo i zateknu ih mrtve, propucane, s vidljivom ranom od metka. Imam slike, ali su užasno uznemirujuće. Sad su krenuli u policiju prijaviti lovačko društvo, odnosno društvo za ubijanje nedužnih životinja po šumi, uključujući i pse. Ne mogu k sebi doći", napisala je na Facebooku.

FOTO: Vijesti.hr

FOTO: Vijesti.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!