Vijesti / Regija

jedva joj pobjegao

Žena s metlom u ruci vijala vozača na autobusnom kolodvoru u Slavonskom Brodu

Žena s metlom u ruci vijala vozača na autobusnom kolodvoru u Slavonskom Brodu
Screenshot 24sata

Nepoznata žena je metlom u utorak nešto iza 13 sati napala vozača Slavonija Busa na autobusnom kolodvoru u Slavonskom Brodu

Incident na autobusnom kolodvoru u Slavonskom Brodu dogodio se jučer nešto iza 13 sati. Vozač se spremao primiti putnike, mahom su to bili učenici srednjih škola, kad mu je prišla žena s metlom u ruci i počela ga tući.

Kako pišu 24sata, muškarac je pobjegao od nje, u početku se smijao, ali kasnije mu nije bilo svejedno, jer mu razjarena žena nije dala prići autobusu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Pozvao me vozač i požalio se da ga je napala neka, njemu nepoznata žena. Nije znao niti što joj je bio povod, rekao sam mu neka pozove policiju, što je on u uradio. Kada su došli policajci, napadačica je pobjegla i nisu je našli", rekao je Franjo Matijašević, vlasnik prijevozničke tvrtke Slavonija Bus

"Mi imamo svoju spremačicu i ona nema nikakvih kontakata s vozačima autobusa. Za incident smo saznali tek kasnije, ne znamo što je tome bio povod, ipak bih mogao reći da je to bila više zabava za putnike koji su se u tom trenutku našli na kolodvore", rekao je za 24sata Mario Marić šef autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu.

Pogledajte video:


Izdvojeno

Reci što misliš!