Vijesti / Regija

kaznene prijave

Mladići iz Starih i Novih Mikanovaca uhićeni zbog preprodaje marihuane

Mladići iz Starih i Novih Mikanovaca uhićeni zbog preprodaje marihuane
Ilsitracija (Davor Javorovic/PIXSELL)

Opsežnim operativnim radom policijskih službenika otkrivene su i procesuirane tri muške osobe zbog neovlaštene nabave i preprodaje droge

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“,  6. veljače u kasnim večernjim satima uhićen je 19-godišnjak iz Starih Mikanovaca.

Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je u dva navrata, u listopadu i studenom 2019. godine, na željezničkom kolodvoru u Starim Mikanovcima prodao drogu "marihuana" 20-godišnjaku iz Starih Mikanovaca.

Uz kaznenu prijavu osumnjičeni je 7. veljače predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske te mu je Rješenjem Županijskog suda u Vukovaru 8. veljače određen istražni zatvor.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

 Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad spomenutim 20-godišnjakom 4. veljače utvrđeno je kako je drogu "marihuana", koju je prema prethodnim navodima kupio od 19-godišnjaka, u nekoliko navrata prodao 21-godišnjaku iz Novih Mikanovaca te je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ istog dana uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove PU.

Potonji 21-godišnjak je pak 22./23. prosinca 2019. godine uhićen i predan pritvorskom nadzorniku ove PU zbog sumnje u počinjenje istog kaznenog djela, jer je u nekoliko navrata u svojoj obiteljskoj kući u Novim Mikanovcima prodavao drogu "marihuana" drugim konzumentima.


Izdvojeno

Reci što misliš!