Vijesti / Regija

vukovar

Potukli se zbog reda na blagajni u Konzumu, došlo i do pucnjave

Potukli se zbog reda na blagajni u Konzumu, došlo i do pucnjave

Tučnjava je izbila na blagajni Konzuma u trgovačkom centru Golubica, a vani je 62-godišnjak pucao iz plinskog pištolja

Ispred vukovarskog trgovačkog centra Golubica Mall u subotu navečer došlo je do fizičkog sukoba dvije osobe, a potom i do pucnjave iz plinskog pištolja.

Prvo je došlo do fizičkog sukoba unutar centra, na blagajni Konzuma te hodniku trgovačkog centra. Sukob se zatim nastavio i ispred trgovačkog centra, a jedan od sudionika u tučnjavi koristio se sjedalom bicikla.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nepoznati muškarac lakše je ozlijedio 62-godišnjaka  kojemu je nakon dolaska policije na mjesto incidenta pružena liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici Vukovar.

Iz policije navode kako je tijekom fizičkog obračuna 62-godišnjak ispalio jedan hitac iz plinskog pištolja, koji je posjedovao nezakonito.

Glas Slavonije neslužbeno doznaje kako su se dva muškarca posvađala na blagajni Konzuma zbog posve bizarnog razloga. Naime, nisu se mogla dogovoriti tko će prvi doći na red, a snimak s nadzornih kamera otkriva da je drugi sudionik mlađi muškarac. Nakon ispaljivanja hitca iz plinskog pištolja nastala je panika. Ljudi su počeli bježati, kako prolaznici tako i djelatnici brojnih trgovina u trgovačkom centru.


Izdvojeno

Reci što misliš!