Vijesti / Regija

od nemogućeg napraviti moguće

Udruga DAŠA prikuplja novac za obnovu kuće za potrebe djece onkoloških bolesnika

Udruga DAŠA prikuplja novac za obnovu kuće za potrebe djece onkoloških bolesnika

Udruga Dajmo im šansu, osnovana s ciljem pomaganja djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi, oboljelima od kroničnih i malignih bolesti te samohranim roditeljima, ponovno se uključila u humanitarnu akciju, a ovoga puta trebaju vašu pomoć

Ovoj udruzi jedna bankarska kuća poklonila je derutnu kuću u mjestu Čokadinci kod Osijeka, a istu mogu obnoviti samo uz vašu pomoć. Njihov apel prenosimo u cijelosti.

APEL ZA POMOĆ U OBNOVI KUĆE
za potrebe oboljele djece onkoloških bolesnika Slavonije

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Krov prokišnjava, svi priključci struje, vode, telefona potrebni, potrebno riješiti vlagu i adaptirati... zato tražimo vašu pomoć.

Naime, udruga je za potrebe teško oboljele djece Slavonije dobila ovu kuću koju je kako vidite potrebno temeljito urediti da bi se mogla staviti na korištenje a udruga za to nema novaca... što se pak tiče natječaja na koje se redovito prijavljujemo ti iznosi koje nam za projekt renovacije odobre od 2000, 3000, 5000 kn nisu niti blizu potrebama koje projekt zahtjeva i na taj način nam treba 5 godina da napravimo sve što je potrebno što je i više nego žalosno kad Vam za potrebe ovako zahtjevnog projekta ponude tako smješne iznose ili vas odbiju a projekt je od značajne koristi za cijelu lokalnu zajednicu.

I opet se moramo pouzdati u veliko srce hrvatskih građana u one koji nas nikad do sad nisu iznevjerili zbog kojih smo sve naše projekte uspjeli provesti da ćemo zajedničkim snagama urediti ovu Kuću od srca za male bolesnike Slavonije.

I dok smo svjedoci svakog dana raznim aferama naših vladajućih s nekretninama mi smo dobili još jedan težak zadatak da od nemogućeg napravimo moguće da i ovu bitku dobijemo za naše mališane.

Stoga Vas molimo podijelite objavu idemo prikupiti nešto oko 100 000,00kn koliko iznosi procjena obnove... ako možete pomoći i u radovima  predložiti nas vašoj tvrtci za donaciju ili na bilo koji način biti ćemo od srca zahvalni.

Za Kuću od srca možeš pomoći na:

IBAN: HR7223400091110773675
SWift:PBZGHR2X
Privredna banka Zagreb
Udruga Dajmo im šansu M.gupca 59,31000 Osijek

ili pošalji donatorski sms ključne riječi: DJECI2017 na 666999 ( 3,72kn/sms)

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!