Vijesti / Regija

MJEŠTANI BEZ MIRNOGA SNA

Piroman kod Orahovice zapalio osam kuća, a iza svega stoji korist?!

U Duzluku (kraj Orahovice) u požaru je izgorjela već osma kuća u manje od 10 mjeseci, mještani su u strahu, a predsjednik Gradskog vijeća Orahovica tvrdi kako iza svega stoji korist

U Duzluku, malome mjestu kraj Orahovice, u manje od deset mjeseci izgorjela je već osma kuća. Mještani su uvjereni da su svi požari povezani te podmetnuti od strane piromana. 

Policija tvrdi da intezivno traga za počiniteljem i čini sve kako bi spriječili izgaranje sljedećih objekata, ali mještani su u strahu te kažu kako nemaju mirnoga sna otkako se sve počelo događati. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U blizini Duzluka nalaze se Ružica grad te Park prirode Papuk, a upravo u njihovom velikom turističkom potencijalu vjerojatnost je za pravi razlog podmetanja svih ovih požara. 

''Tko radi, zašto radi i po čijem nalogu radi. Odgovor na prva dva pitanja može dati samo policija. A zašto to radi, to je vrlo jednostavno, ne treba biti posebno pametan i inteligentan, treba obezvrijediti vrijednost nekretnina i to jeftino kupiti'', kaže Rade Medenica, predsjednik Gradskog vijeća Orahovica.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!