Vijesti / Regija

osvojila plutajući bingo

Slavonka iz Đakova bogatija za 500 tisuća kuna! "Još nisam odlučila na što ću potrošiti dobitak"

Slavonka iz Đakova bogatija za 500 tisuća kuna!
Zeljko Lukunic/PIXSELL

Đakovčanka je 13. siječnja osvojila Plutajući Bingo Hrvatske lutrije od 500.00' kuna

Prošle godine siječanj je bio najsretniji mjesec, a igrači su osvojili čak 8 dobitaka u ukupnom iznosu od gotovo 4 milijuna kuna, izvijestila je Hrvatska lutrija.

I ova je godina započela jednako dobro za naše igrače, a do sada je osvojeno već šest dobitaka - tri dobitka 6+1 od 400.000 kuna u Zagrebu, Splitu i Kastavu, dva Plutajuća Binga od 500.000 kn u Đakovu i Šibeniku koji je u istom tjednu slavio čak dva puta. Nakon Plutajućeg Binga, sreća se već u petak osmjehnula i igraču Eurojackpota koji je odigravši na prodajnom mjestu poslovnog partnera Petrol osvojio peticu u iznosu od 624.669,46 kn.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Redovno igram Bingo, a cijeli život sam uvjerena da ću kad tad dobiti. Iako sam u to vjerovala, prilikom provjere listića na prodajnom mjestu i saznanja da sam osvojila, morala sam malo sjesti" rekla je za Jutarnji list nasmijana Slavonka iz Đakova koja je 13. siječnja osvojila Plutajući Bingo od 500.000 kuna.

Dodala je kako još uvijek ne zna što će sve napraviti s osvojenim iznosom te kako inače redovito prati izvlačenje Binga, no ovo, za nju sretno, nije gledala već je listić provjerila na prodajnom mjestu.


Izdvojeno

Reci što misliš!