Vijesti / Regija

poginula jedna osoba, petero ozlijeđenih

Policija objavila detalje strahovite nesreće na autocesti kod Velike Kopanice

Policija objavila detalje strahovite nesreće na autocesti kod Velike Kopanice
PU brodsko-posavska

Prometna nesreća se dogodila zbog ne držanja dovoljnog razmaka kada se kreće automobilom iza drugog automobila

Na južnoj strani kolničke trake autoceste A3, kod Velike Kopanice, jutros, u 4.30 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula dok je pet osoba ozlijeđeno.

U zajedničkoj suradnji policijskih službenika i Županijskog državnog odvjetništva dovršen je očevid, kojim je utvrđeno, da je do prometne nesreće došlo jer je 57-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, švicarskih nacionalnih oznaka, zbog ne držanja dovoljnog razmaka kada se kreće iza drugog vozila, udario u osobni automobil, pulskih registracijskih oznaka, koji se kretao ispred, a kojim je upravljao 72-godišnjak. Osobni automobil pulskih registracijskih oznaka je od siline udara odbačen unaprijed, te je u nekontroliranom kretanju udario u dva smjerokazna stupića i zaštitnu odbojnu ogradu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 52-godišnji  (državljanin Republike Srbije) suvozač iz osobnog automobila švicarskih nacionalnih oznaka. Pritom je teško ozlijeđen 57-godišnji vozač i 59-godišnja putnica iz istog automobila. Iz osobnog automobila pulskih registracijskih oznaka teško je ozlijeđena 68-godišnja putnica, dok su lakše ozlijeđeni 73-godišnji vozač i 40-godišnja putnica.Tijekom trajanja očevida policijski službenici su na dionici autoceste kod Velike Kopanice zatvorili promet, preusmjeravajući na čvoru Velika Kopanica – Beravci – Gundinci – Babina Greda.  Nakon završetka očevida u 9 sati, za promet  je otvorena južna kolnička traka autoceste A3 kod Velike Kopanice.

Policijski službenici protiv 57-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.


Izdvojeno

Reci što misliš!