Vijesti / Regija

u đakovu

Mrtav pijan uzrokovao prometnu nesreću i pobjegao s mjesta događaja

Mrtav pijan uzrokovao prometnu nesreću i pobjegao s mjesta događaja
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Naknado je utvrđeno da je vozač iz Satnice Đakovačke u krvi imao 3,76 promila alkohola

Na području Policijske uprave osječko – baranjske u protekla 24 sata policijski službenici su u prometu zaustavili tri vozača (jednog vozača osobnog automobila i dva vozača bicikla) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

Jučer, 8. siječnja oko 19,00 sati u Đakovu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, nakon čega je počinitelj napustio mjesto događaja. Naknadno je utvrđeno da je počinitelj 50-godišnji hrvatski državljanin iz Satnice Đakovačke koji je upravljao osobnim automobilom te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 3,76 grama po kilogramu. Vozač je, sukladno Prekršajnom zakonu, smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna do 28 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 6 mjeseci i 9 negativnih prekršajnih bodova.
 
U 21,25 sati u Cretu Bizovačkom dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, a kod 48-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Bizovca, koji je upravljao osobnim automobilom, utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 1,97 grama po kilogramu. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna do 21 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca i 6 negativnih prekršajnih bodova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!