Vijesti / Regija

vikend izvješće PU osječko-baranjske

Tijekom vikenda policija u prometu zatekla 14 pijanih vozača: Rekorder napirio čak 3 promila!

Tijekom vikenda policija u prometu zatekla 14 pijanih vozača: Rekorder napirio čak 3 promila!

Tijekom vikenda policijski službenici u prometu su zaustavili četrnaest vozača koji su upravljali vozilima uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi

Od 2. do 5. kolovoza na području PU osječko – baranjske policijski službenici su u prometu zaustavili četrnaest vozača koji su upravljali vozilima uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi (13 vozača osobnih automobila i jedan vozač bicikla).
 
Najveću prisutnost alkohola u krvi vozača evidentirali su 3. kolovoza u 02,35 sati u Đakovu, kada su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 48-godišnji hrvatski državljanin uz prisutnost alkohola u krvi od 3,00 grama po kilogramu. Vozač je, sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
 
U petak, 2. kolovoza u 2,45 sati u Viškovcima se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozaču osobnog automobila, 22-godišnjem hrvatskom državljaninu, evidentirana je prisutnost alkohola u krvi od 1,78 grama po kilogramu.
 
Istoga dana u 19 sati na županijskoj cesti broj 4052, između Valpova i Metlinaca, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozaču osobnog automobila, 25-godišnjem hrvatskom državljaninu, evidentirana je prisutnost alkohola u krvi od 1,62 grama po kilogramu. Sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
 
U nedjelju, 4. kolovoza u 3 sata na državnoj cesti broj 34, između Viljeva i Donjeg Miholjca, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozaču osobnog automobila, 21-godišnjem hrvatskom državljaninu, evidentirana je prisutnost alkohola u krvi od 0,94 grama po kilogramu.
 
Istoga dana u 4,50 sati na državnoj cesti broj 7, na benzinskoj pumpi „Lukoil“, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozaču osobnog automobila, 28-godišnjem hrvatskom državljaninu, evidentirana je prisutnost alkohola u krvi od 0,99 grama po kilogramu. Sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
 
U ponedjeljak, 5. kolovoza u 2,35 sati u Donjoj Motičini, policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljala 43-hrvatska državljanka uz prisutnost alkohola u krvi od 1,58 grama po kilogramu. Sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smještena je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
 
Istoga dana u 18,40 sati u Piškorevcima se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozaču osobnog automobila, 34-godišnjem hrvatskom državljaninu, koji je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 1,40 grama po kilogramu.


Izdvojeno

Reci što misliš!