Vijesti / Ostalo

odao ga račun

Napravio veliki servis u BiH pa na granici dobio veliku kaznu

Napravio veliki servis u BiH pa na granici dobio veliku kaznu
PU brodsko-posavska

Kako bi se mogao vratit u Hrvatsku morao je potražiti majstora, a na granici ga je čekalo neugodno iskustvo

Portalu Gpmaljevac.com javio se šokirani vozač koji je kažnjen na hrvatskoj granici zbog ugrađenih dijelova u njegov automobil kojeg je popravio u Bosni i Hercegovini jer se tamo pokvario.

Hrvatski državljanin boravio je u BiH gdje mu se dogodio kvar na automobilu i nije mogao nastaviti put bez popravka zupčastog remena što je veliki kvar na vozilu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

“Kako bi se mogao vratit ja sam potražio majstora koji mi je popravio auto, dao račun koji je iznosio 1660 KM i nakon par dana krenuo sam preko graničnog prijelaza Hrvatska Kostajnica kući”, navodi čitatelj i dodaje kako su nakon toga krenuli problemi.

Na upit carinika ima li što za prijaviti, rekao je kako nema jer nije znao da je velik carinski prekršaj popraviti automobil u susjednoj zemlji. Carinik je u vozilu pak pronašao račun od servisera.

"I onda kreće “igranka” kao da vozim drogu a ne postavljene autodijelove koji su već i polovni jer su ugrađeni na vozilo”, dodaje čitatelj koji je u konačnici dobio kaznu od 420,00 eura jer nije podnio carinsku deklaraciju za kupljenu robu.

Vozač je najavio žalbu protiv kazne jer ju smatra neopravdanom.


Izdvojeno

Reci što misliš!