Vijesti / Ostalo

komentar u rtl direktu

Mojmira: "Kakav je to kapitalizam u kojem premijer određuje cijenu pramenova?"

Mojmira:
RTL

"Još nismo doznali znači li to da Vlada ide u obračun i s crkvom, koja je isto jedan od euro profitera. I biskupi su se ukrcali na vlak, pa vjenčanja i sprovodi koštaju 10 eura više, i vjenčani i smrtni list će vas koštati duplo više"

Mojmira Pastorčić sinoć je u RTL Direktu ovako komentirala  prijetnju premijera kojom trgovcima i ugositetljima nalaže da vrate cijene na prošlogodišnje:

"Sutra ćemo se dakle probuditi u socijalističkoj Republici Hrvatskoj gdje država određuje cijene, gdje država progoni gazdu kafića u Novom Zagrebu jer je kava s toplim mlijekom preskupa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I gdje će premijer biti taj koji određuje koliko će koštati pramenovi u frizerskom salonu, ne vlasnica. Još nismo doznali znači li to da Vlada ide u obračun i s crkvom, koja je isto jedan od euro profitera. I biskupi su se ukrcali na vlak, pa vjenčanja i sprovodi koštaju 10 eura više, i vjenčani i smrtni list će vas koštati duplo više.

A uslugu rodoslovlja su bez pardona digli s 50 na 100 eura. I na kraju balade, čovjeka tješi što ipak ima neko jedno mjesto koje neće osjetiti premijerov pravednički gnjev. Saborska kantina. Obična kava tamo je donedavno koštala 3,5 kune, danas je 3 kune 46 lipa."


Izdvojeno

Reci što misliš!