Vijesti / Ostalo

izvješće prometne policije

Jučer 11 prometnih nesreća na prometnicama u OBŽ: U Frankopanskoj ulici u Osijeku udario parkirani automobil i pobjegao

Jučer 11 prometnih nesreća na prometnicama u OBŽ: U Frankopanskoj ulici u Osijeku udario parkirani automobil i pobjegao
Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 19,20 sati u Belišću, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 68-godišnjak iz Belišća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je jedanaest prometnih nesreća od kojih je u dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile lake tjelesne ozljede dok je ostalih devet prometnih nesreća za posljedicu imalo materijalnu štetu, izvještava policija.

Šest prometnih nesreća dogodilo se na području Osijeka, tri na području Belog Manastira te po jedna na području Donjeg Miholjca i Belišća.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jučer, 5. prosinca na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirana su 3 vozača osobnih automobila, 1 vozač teretnog automobila i 1 vozač bicikla koji su bili pod utjecajem alkohola.
 
Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 19,20 sati u Belišću, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 68-godišnjak iz Belišća. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost od 1,67 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 prekršajnih bodova.
 
U 23,20 sati u Osijeku, u Frankopanskoj ulici, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila 30-godišnjak iz Daruvara uslijed nepropisnog obilaženja udario je u parkirani osobni automobil i napustio mjesto događaja. Vozač je naknadno pronađen i alkotestiran kojom prilikom mu je utvrđena prisutnost od 0,94 promila alkohola u krvi. Isti je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 14.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 prekršajnih bodova.


Izdvojeno

Reci što misliš!