Vijesti / Ostalo

u tijeku uhićenja

Velika akcija policije: Samo u Osijeku 30-ak uhićenih, pronašli im polje marihuane?

Velika akcija policije: Samo u Osijeku 30-ak uhićenih,  pronašli im polje marihuane?
Ilustracija (Davor Javorović/PIXSELL)

U uhićenju osumnjičenih osoba te provođenju ostalih mjera i radnji sudjeluje oko 150 policijskih službenika iz kriminalističke i temeljne policije, kao i iz jedinica specijalne i interventne policije

Kao što smo i izvjestili, USKOK i osječko-baranjska policija su pokrenuli akciju u kojoj su u tijeku uhićenja i pretresi domova i poslovnih prostora najmanje tridesetak osoba osumnjičenih za nedozvoljenu trgovinu i zlouporabu droga, piše Hina. Index neslužbeno doznaje da su uhićeni zbog posjedovanja marihuane i da im je policija pronašla polje marihuane.

Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkih istraživanja koja se provode u suradnji s PU osječko-baranjskom, kažu iz USKOK-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Navedene radnje provode se na području Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Vukovarsko-srijemske i Požeško slavonske županije te Grada Zagreba, a odnose se na više desetaka osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile kaznena djela nedozvoljene trgovine u sastavu zločinačkog udruženja te neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja.

Privođenja osumnjičenih za zločinačko udruženje u
30-ak uhićenih Sjećate se banana s kokainom? Čini se da su one dovele do današnje velike akcije osječke policije

USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju, o čemu će pravodobno obavijestiti javnost.

Privođenja osumnjičenih za zločinačko udruženje u Fotogalerija

U uhićenju osumnjičenih osoba te provođenju ostalih mjera i radnji sudjeluje oko 150 policijskih službenika iz kriminalističke i temeljne policije, kao i iz jedinica specijalne i interventne policije. Operativna akcija rezultat je višemjesečnog rada PU osječko-baranjske, priopćila je policija.


Izdvojeno

Reci što misliš!