Vijesti / Ostalo

upozorenje, uznemirujuće!

RTL objavio snimke horora u Sesvetama: Zapalio osječki Audi i pucao na muškarca

RTL objavio snimke horora u Sesvetama: Zapalio osječki Audi i pucao na muškarca
RTL

Prema navodima svjedoka, osumnjičeni je i u bijegu nastavio ispaljivati metke...

RTL.hr u posjedu je snimke incidenta koji se dogodio u srijedu u rano ujutro u Sesvetama, kada je muškarac zapalio osobni automobil osječkh registarskih oznaka i ispalio više hitaca prema 56-godišnjaku.

Upozoravamo, snimka je uznemirujuće prirode.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

56-godišnjaku je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, a policija intenzivno traga za napadačem. Očevid i kriminalističko istraživanje su u tijeku.

Kako doznaje Jutarnji, osumnjičeni Ivan B., kada je pod okriljem noći došao u Novoselsku ulicu u Sesvetama, već je imao razrađen plan.

Nosio je vatreno oružje i kanticu za zalijevanje cvijeća u kojoj je donio benzin.

Njegova žrtva, 56-godišnji P.S. čim je čuo neobične zvukove s ulice pogledao je kroz prozor i vidio kako Ivan benzinom polijeva parkirani Audi. Izašao je iz kuće ne bi li spriječio piromanski čin...

Ivan B. potom je počeo pucati po P.S., sumanuto je ispalio više hitaca i nanio mu strijelne rane u trbuh i ruke.

Prema navodima svjedoka, osumnjičeni je i u bijegu nastavio ispaljivati metke. On je inače "stari policijski znanac" koji je svojedobno punio medijske stupce kao "fantom koji je iz inata provaljivao u domove bogataša."

Ranjeni muškarac prevezen je u KB Dubrava, gdje je podvrgnut operativnom zahvatu i izvan je životne opasnosti.

audi sesvete
muškarac prostrijeljen U Sesvetama zapaljen Audi osječkih registracija i pucano na 56-godišnjaka

"Policijski inspektor me nazvao oko 9 sati u srijedu. Tražio me informacije o bratu bez ulaženja u detalje, rekavši mi tek kako ga žele pronaći da se spriječi neki daljnji sukob. Ne znam ima li ta potraga veze s prijašnjim događajima. Ivanova slika s improviziranom tjeralicom osvanula je uzduž trase po autobusnim stajalištima od Graberja do Ivanić Grada...", prepričao je za Jutarnji polubrat odbjeglog napadača.

Kaže kako njegov polubrat vjeruje da iza svega stoji "jedna prostitutka koju je našao preko oglasnika i u koju se ludo zaljubio". Zbog neuzvraćene ljubavi u nekoliko ju je navrata prijavio policiji, a ni ona njemu nije ostala dužna - prijavila ga je za nasilje.

Na upit o oružju s obzirom na pucnjavu u Sesvetama, kaže da Ivan B. voli oružje i nikad ga nije prestao imati unatoč ranijim pretresima policije.

"On, nažalost, ne želi slušati", rekao je.


Izdvojeno

Reci što misliš!