Vijesti / Ostalo

OČEVID U TIJEKU

Netko je pucao na avion Croatia Airlinesa: Sinoć sletio u Sarajevo s rupama od metaka?

Netko je pucao na avion Croatia Airlinesa: Sinoć sletio u Sarajevo s rupama od metaka?
Armin Durgut/PIXSELL

Sigurnost putnika tokom leta nije bila ugrožena, a detaljnim pregledom utvrdit će se način oštećenja kao i sigurnost zrakoplova za dalju zračnu plovidbu

Avion Croatia Airlinesa koji je sinoć iz Zagreba sletio na pistu Međunarodnog aerodroma u Sarajevu ima oštećenja za koje se pretpostavlja da su nastala iz vatrenog oružja.

Pilot koji je upravljao avionom prijavio je oštećenja na trupu avion nakon što je sletio na sarajevsku pistu, piše 24sata. Prema prvim neslužbenim informacijama,  oštećenja su nastala pucnjevima iz vatrenog oružja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

O slučaju je obaviješteno Tužiteljstvo BiH, a očevid na pisti sarajevskog aerodroma je u tijeku.

''Nakon zaprimljene informacije, da je redovnom kontrolom avionom na aerodromu Sarajevo, koji je stigao letom iz Zagreba, na trupu letjelice uočeno oštećenje za koje postoji mogućnost da je naneseno zrnom iz vatrenog oružja, dežurni tužitelj Tužiteljstva BiH zatražio je provođenje očevida, uz prisustvo dužnosnika Direkcije za civilno zrakoplovstvo BiH'', navodi se u priopćenju.

Sigurnost putnika tokom leta nije bila ugrožena, a detaljnim pregledom utvrdit će se način oštećenja kao i sigurnost zrakoplova za dalju zračnu plovidbu.


Izdvojeno

Reci što misliš!