Vijesti / Ostalo

grozno

U osječku bolnicu zaprimljena žena koja je tek rodila, a bebu je ostavila da umre u vinogradu

U osječku bolnicu zaprimljena žena koja je tek rodila, a bebu je ostavila da umre u vinogradu
police.hu

Majka djeteta se sada nalazi na liječenju u Osijeku i njeno stanje nije poznato

Tragična priča stiže nam iz Mađarske gdje je preminula beba koju je 31-godišnja Hrvatica rodila pa ostavila u vinogradu, javlja RTL.

Kako javlja tamošnja policija, u četvrtak u 0:13 sati hrvatske kolege izvijestile su mađarsku policiju da su u bolnici u Osijeku zbrinuli ženu koja je prethodno poslijepodne vjerojatno dobila dijete u Mađarskoj koje je potom ostavila samo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kažu kako je 31-godišnja Hrvatica dala kontradiktorne informacije o tome gdje je točno rodila dijete, no policija je započela potragu na temelju podataka dobivenih od hrvatskih kolega te su, poslijepodne, u vinogradu u Márfi pronašli novorođenu bebu.

Tamošnja policija čitav je slučaj snimila, a na snimci je vidljivo novorođenče, kojem je dakako identitet skriven, izvučeno iz grmlja, koje tada još daje znakove života.

Po tijelu su mu hodale mušice jer još uvijek je bio, nakon poroda, krvav. Za kožu mu se također lovilo trnje, no izvučen je. Nakon toga, policajci su ga pokušali očistiti, a dan mu je i kisik. Na daljnje liječenje prevezen je helikopterom, a kako javlja RTL Mađarska, ipak nije preživio.

KBC Osijek
tragedija Detalji mučnog slučaja: 31-godišnja Baranjka bebu je ostavila u vinogradu i pobjegla u Osijek

Majka djeteta se sada nalazi na liječenju u Osijeku i njeno stanje nije poznato.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!