Vijesti / Ostalo

slučaj iz vukovara

Pijana Slavonka poludjela kad joj u pekari nisu htjeli prodati pivo, završila u pritvoru dva dana!

Pijana Slavonka poludjela kad joj u pekari nisu htjeli prodati pivo, završila u pritvoru dva dana!
Ilustracija (Tomislav Miletić/PIXSELL)

Sud ju je proglasio krivom i kažnjena sa 1000 kuna. No, kako je dva dana provela u policijskom pritvoru, mora platiti samo 400 kuna kazne

28-godišnjakinja priredila je neugodnu situaciju u jednoj vukovarskoj pekari kad su joj djelatnici odbili prodati pivo jer je bila vidno pijana.

Kako piše portal Danica.hr koji priču i donosi, sve se dogodilo ovog mjeseca u pekari Dora u Vukovaru, oko 18.50 sati. Intervenirati je morala i policija koja je djevojku privela.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

“Pod utjecajem alkohola od 2,42 g/kg u organizmu verbalno je napala djelatnika, nakon što ju je isti zbog alkoholiziranosti odbio poslužiti pivom.

Govorila mu je: ‘Šiptarsko govno (više puta ponovila), ti ćeš mene tjerati, jeb… ti mater šiptarsku, što ti hoćeš Šiptaru, da ti nije nas Hrvata, ne bi imao, profitirao’!

Time je kod istoga prouzročila uznemirenost i povredu dostojanstva na osnovu etničke pripadnosti“, zaključila je ovih dana prekršajna sutkinja.

Sud ju je proglasio krivom i kažnjena sa 1000 kuna. No, kako je dva dana provela u policijskom pritvoru, mora platiti samo 400 kuna kazne. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti, zaključuje Danica.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!