Vijesti / Ostalo

lorinz meszaros

Gazda NK Osijek ulaže više od 100 milijuna eura u Opatijsku rivijeru

Gazda NK Osijek ulaže više od 100 milijuna eura u Opatijsku rivijeru
Marko Mrkonjić/PIXSELL

Meszaros je danas javnosti otkrio i kako je nedavno postao vlasnikom opatijskog hotela Miramar

Lorinz Meszaros, glavni sponzor Nogometnog kluba Osijek, sudjelovao je danas na polaganju kamena temelja novog hotela koji gradi u Ičićima kod Rijeke. Investicija je to teška 375 milijuna kuna, skuplja i od novog osječkog stadiona. U njegovom društvu bio je i aktualni predsjednik osječkog prvoligaša Ferenc Sakalj.

Radi se o hotelu s 5 zvjezdica sa 180 soba i 12 vila, uz koji će se izgraditi i trg za javnu upotrebu, a projekt uključuje i izgradnju prilazne ceste, pješačkog mosta do mora, novog sustava slijevanja oborinskih voda s Učke. Na javnom trgu planirane su fontane, trgovački sadržaji i kompletno hortikulturno uređenje prostora koji će postati novo središte Ičića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Počeli smo našu najveću investiciju u Hrvatskoj, iako ovo nije naša prva investicija u grupaciji, jer smo već počeli izgradnju stadiona u Osijeku. Ovo je svakako najvažnija naša investicija. Izgradnja hotela u Hrvatskoj nam je već dugo san", rekao je Meszaros.

Meszaros je danas javnosti otkrio i kako je nedavno postao vlasnikom opatijskog hotela Miramar. Upravo svoje prvo ljetovanje u životu imao je prije 30-ak godina u Opatiji.

“Naše investicije ovdje su postigle nešto više od 100 milijuna eura, jer smo uspjeli kupiti i hotel Miramar u Opatiji. Nećemo stati na tome, razvoj ide dalje. Vjerojatno u budućnosti možemo  prihvatiti još neke investicije ovdje. Ne stajemo, volimo se razvijati i surađivati s lokalnom zajednicom”, rekao je Meszaros


Izdvojeno

Reci što misliš!