Vijesti / Ostalo

67-godišnja slavonka

Žena ubijena u nedjelju u Rijeci je iz Slavonije

Žena ubijena u nedjelju u Rijeci je iz Slavonije
Nel Pavletić/PIXSELL

Ubojstvo se dogodilo u nedjelju oko 14:40 sati, a policija je osumnjičenog uhitila oko 18 sati kako gol hoda po riječkom Belvederu

Ranije tijekom dana prenijeli smo kako je muškarac koji je ubio ženu jučer u središtu Rijeke dobro poznat Osječanima. Riječ je o Romanu Brnadu, uličnom pjevaču, koji je godinama pjevao na glavnom osječkom trgu, a bio je i golman u NK Tomislav iz Livane.

romano brnada
horor u rijeci Ovo je osumnjičeni ubojica iz Rijeke: Pjevao je na osječkom Trgu Ante Starčevića i bio golman u nogometnom klubu iz Livane

Premda identitet žrtve još nije službeno potvrđen, portal Index doznaje kako su na mjestu zločina pronađeni su dokumenti koji pripadaju 67-godišnjoj Darinki Krivec.

Ona ima prebivalište prijavljeno u Slavoniji. Iz Ivankova je kod Vinkovaca, no u zadnje vrijeme živi u Rijeci. Ondje, međutim, nije bila prijavljena. S ubojicom se poznavala s riječkih ulica. Policija još utvrđuje njezin identitet jer bliže obitelji do koje bi se moglo doći nema, a kako piše Index, pretučena je praktički do neprepoznatljivosti.

Index je također u posjedu snimke s nadzorne kamere kafića u kojem se ubojstvo dogodilo, ali zbog brutalnosti, kao i zbog smrtnog ishoda žrtve neće je objaviti.

Ubojstvo se dogodilo u nedjelju oko 14:40 sati, a policija je osumnjičenog uhitila oko 18 sati kako gol hoda po riječkom Belvederu.


Izdvojeno

Reci što misliš!