Vijesti / Ostalo

u slavonskom brodu

Eurospin u četvrtak otvara još jednu trgovinu u Slavoniji

Eurospin u četvrtak otvara još jednu trgovinu u Slavoniji
Dino Stanin/PIXSELL

U Eurospin trgovinama pronaći ćete isključivo Eurospin robne marke i proizvode osmišljene prema zahtjevima pojedinog tržišta

Poznati talijanski diskontni lanac Eurospin otvara u četvrtak svoju drugu trgovini u Slavoniji. Nakon Požege hrvatski diskonter talijanskih korijena dolazi i u Slavonski Brod.

Otvorenje je najavljeno za četvrtak, 21 listopada na adresi Ulica Petra Svačića 2B s početkom u 08:00 sati. Radno vrijeme trgovine bit će od 7 do 22 sata, a nedjeljom od 8 do 20 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S više od 2.500 artikala uključujući i vlastite robne marke, Eurospin nudi cjelovit asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda: od provjereno kvalitetnih proizvoda na odjelu mesnice, ukusnih delikatesa, dnevno svježih proizvoda u pekarnici, voća i povrća, do kućanskih aparata, odjeće i ostalih artikala za svakodnevnu upotrebu.

U Eurospin trgovinama pronaći ćete isključivo Eurospin robne marke i proizvode osmišljene prema zahtjevima pojedinog tržišta. Na ovaj će način i hrvatskim kupcima biti omogućen jedinstven i najpovoljniji asortiman, u skladu s vrijednostima Pametne kupnje.

Eurospin gradi i trgovinu u Osijeku, točnije u  Gackoj ulici, pa je za očekivat i skori dolazak u najveći slavonski grad.


Izdvojeno

Reci što misliš!