Vijesti / Ostalo

mogućnost napuštanja rh

Vozaču 'autobusa smrti' sud odredio mjesec dana istražnog zatvora

Vozaču 'autobusa smrti' sud odredio mjesec dana istražnog zatvora
Ivica Galovic/PIXSELL

Zamjenik Županijske državne odvjetnice rekao je kako je istražni zatvor određen 'zbog eventualne mogućnosti napuštanja RH'

Vozaču autobusa određen je istražni zatvor u trajanju od 30 dana, odlučeno je jutros na Županijskom sudu u Slavonskom Brodu.

Zamjenik Županijske državne odvjetnice, Franjo Kopunić, rekao je kako je istražni zatvor određen "zbog eventualne mogućnosti napuštanja RH".

završen očevid Policija objavila detalje strašne nesreće kod Broda u kojoj je poginulo desetero ljudi

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 52-godišnjak u nedjelju, 25. srpnja oko 6,15 sati, protivno članku 47. stavak 2. i članku 198. stavak 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, upravljao autobusom južnom kolničkom trakom autoceste A3 kod mjesta Sibinj (211. kilometar i 200 metara), te da se u stanju umora i nesposobnosti za sigurno upravljanje vozilom nije kretao na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika pa je skrenuo u desnu stranu na travnatu površinu s južne strane. Tom je prilikom došlo do izlijetanja autobusa i prevrtanja na desnu bočnu stranu, pri čemu je smrtno stradalo deset osoba, a još je deset osoba zadobilo tjelesne ozljede, teške tjelesne ozljede ili teške tjelesne ozljede opasne po život ", objavio je u ponedjeljak DORH.


Izdvojeno

Reci što misliš!