Vijesti / Ostalo

slavonski brod

Djeca tijekom igre pronašla tromblonsku minu

Djeca tijekom igre pronašla tromblonsku minu
Ilustracija (Damir Spehar/PIXSELL)

Policija podsjeća građane, da je i dalje aktualna Akcija „Manje oružja-manje tragedija“, u okviru koje građani mogu policiji dragovoljno predati oružje, minsko eksplozijska sredstva i streljivo, koje ilegalno posjeduju, bez straha da će biti kažnjeni

U petak 26. ožujka, oko 16 sati, Policijska postaja Slavonski Brod zaprimila je dojavu da su, u Splavarskoj ulici u Slavonskom Brodu, prilikom igre, maloljetnici uočili tromblon.

Po dojavi na mjesto događaja je izašao policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je utvrdio da se radi o tromblonskoj kumulativnoj mini M60, koju je na siguran način preuzeo i uništio.

Policija podsjeća građane, da je i dalje aktualna Akcija „Manje oružja-manje tragedija“, u okviru koje građani mogu policiji dragovoljno predati oružje, minsko eksplozijska sredstva i streljivo, koje ilegalno posjeduju, bez straha da će biti kažnjeni. Potrebno je samo pozvati policiju na broj telefona 192, a više detalja o akciji može se dobiti pozivom na besplatan broj telefona 08008892.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izvor: PU brodsko-posavska


Izdvojeno

Reci što misliš!