Vijesti / Ostalo

traži se još jedna osoba

U slijetanju automobila u more poginula osoba iz Osijeka

U slijetanju automobila u more poginula osoba iz Osijeka
M.D./Makarska Danas

Teška prometna nesreća na jadranskoj obali

I dalje se traga za nestalom osobom koja je stradala u prometnoj nesreći uslijed slijetanja vozila u more na području Bratuša na Makarskom primorju javlja portal Makarska Danas.

Kako je potvrdila i Policijska uprava Splitsko-dalmatinske županije, vozilo je, nakon iscrpne i dugotrajne akcije, izvučeno na obalu te je utvrđeno da je smrtno stradala jedna muška osoba, a neslužbeno se saznaje kako se radi o 26-godišnjoj muškoj osobi iz Osijeka koja se nalazila na suvozačkom mjestu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Do nesreće je došlo kad je vozilo probilo zaštitnu ogradu i završilo u moru, a osnovano se sumnja da je u vozilu bila i druga osoba za kojom se i dalje traga, a u potragu su uključeni Lučka kapetanija, Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje te Policija. 

U utorak se priopćenjem oglasila i PU splitsko-dalmatinska:

"Izvršen je očevid na mjestu događaja te je utvrđeno da je dana 21. ožujka 2021. godine oko 20.15 sati došlo do prometne nesreće u kojem je osobno vozilo srušilo metalnu rukohvatnu ogradu te palo niz liticu u more. U nesreći je smrtno stradao 26-godišnjak. Zbog loših vremenskih uvjeta jučer oko 18.00 sati prekinuta je potraga za drugom osobom, a ista će se nastaviti danas po djelatnicima Lučke kapetanije, Nacionalne središnjice za traganje i spašavanje na moru i policije. "


Izdvojeno

Reci što misliš!