Vijesti / Ostalo

što nas očekuje?

Astrologinja otkriva kakva će nam biti 2021. godina i odgovara na pitanje svih pitanja: Hoće li NK Osijek biti prvak?

Oni znaju i kad će popustiti mjere, što će biti s Donaldom Trumpom, i tko će biti nogometni prvak Hrvatske

Valjda će 2021. biti bolja, nada se Hollywood, Petrinja, Zagreb, Lufthanza, konobari,
iznajmljivači, učenici, Prljavo Kazalište, nogometni navijači, Andrej Plenković, glumci,
Beyonce, papa Franjo, štićenici Domova, ma doslovno svi u cijelom svijetu.

Pa nismo imali drugog izbora nego da se obratimo jedinim ljudima koji vide budućnost. Oni znaju i kad će popustiti mjere, što će biti s Donaldom Trumpom, i tko će biti prvak Hrvatske. Što kaže kristalna kugla, a što tarot karte...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

2020. godinu teško se moglo zamisliti. No astrologinje su predvidjele neke od silnih stvari koje su se dogodile. Po položaju planeta znaju zašto je Kolinda Grabar Kitarović izgubila na izborima.

"Zato što je jedan od najsnažnijih planeta, Uran, ušao u bika. Zanimljivo, da je isti taj planet predsjednici uzeo izbore, a donio ih je novom predsjedniku Milanoviću koji je zapravo preko puta bika i koji je škorpion", rekla je atrologinja Sandra Ružić.

Ovo je godina vjetra, vode, vatre i zemlje. A nakon velikih potresa na zemlji, pitali smo što mogu svi elementi učiniti zajedno? Hrvatska 2021. Što nas očekuje?

"Vrlo težak period s kojim ćemo se stvarno morati naučiti nositi. Možemo očekivati da nam se događa svašta i tu ćemo morati jednostavno biti prisebni i naučiti se kontrolirati kao ljudi. Ljeto može donijeti i poplave i požare jer su 4 elementa u pitanju. Prvi puta je u pitanju nakon 800 godina su u pitanju sva 4 elementa. Zrak, varta, zemlja i voda", kazala je Ružić.

Dvije astrologinje nam daju gotovo identične odgovore na sva pitanja pa bi bilo korisno znati što će se događati na hrvatskoj političkoj sceni.

"Lokalni izbori će donijeti nove ljude, svježu krv. Koji neće biti stranački poslušnici. Neće imati podršku ili razumijevanje'', rekla je astrologinja Jasminka Čosić.

Budućnost donosi, kažu astrologinje, i bolju sliku kada je riječ o koronakrizi, a znaju i ono što ministar Beroš teško izgovara – kada će mjere popustiti.

"Bit će u kvadratu s Plutonom i s Jupiterom koji će se ponavljati tijekom cijele ove godine'', kazala je Ružić, dodajući da ne očekujemo zasad popuštanje mjera.

A do tada, bavit ćemo se malo i svjetskom politikom.

''Da, jer je on i kao poduzetnik već ranije bio u dugovima", odgovorila je Čosić na pitanje može li se dogoditi da Trump završi u zatvoru.

Osim planeta, pitat će se nešto i karte. Voditeljica i urednica RTL Direkta Mojmira Pastorčić možda ne zna što budućnost donosi, stoga smo mi pitali za nju.

"Vaša urednica je lavica, to vam mogu reći i bez karata. A Saturn i Jupiter su ušli u vodenjaka koji vrši direktan utjecaj na lavove. Njoj će se život u idućih dvije do tri godine sigurno promijeniti. Velika je mogućnost da se se uda i da joj se život iz temelja promijeni'', rekla je Ružić.

Na kraju pitanje svih pitanja. Hoće li NK Osijek biti novi prvak?

"Da, Osijek će biti prvak" kratko je odgovorila astrologinja.


Izdvojeno

Reci što misliš!