rižoto demantij
Šef Pletera: "Nismo skuhali to jelo nego vinogradski gulaš"
Fotografija navodnog rižota skuhanog u kuhinji državne tvrtke Pleter izazvala je brojne negativne komentare
U kratkoj izjavi za RTL.hr, predsjednik uprave Pleter usluge Marijan Mareković kaže da to što je objavljeno - nije točno.
"Mi to za teren nemamo u jelovniku. Mi smo jučer ljudima pripremili i dali vinogradarski gulaš za ručak", kazao je kratko Mareković za RTL.hr.
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
Projekt je dobio sve dozvole i sve bi uskoro moglo u realizaciju
-
Povećanju broja posjetitelja tržnice zasigurno doprinosi i Zeleni četvrtak, manifestacija kojom se želi potaknuti građane na, prije svega, usvajanje zdravih prehrambenih navika
-
Na naizgled jednostavno pitanje kandidat je ponudio potpuno neočekivani odgovor
Da podsjetimo, kuhanje u mjestima razrušenim potresom već dulje je vrijeme glavna tema u javnosti. Kuhali su svi - volonteri, vrsni chefovi, vlasnici restorana... Državna tvrtka Pleter se u pripremu i dijeljenje hrane uključila 13 dana nakon potresa.
Izdvojeno
-
Donosimo vam recept za skuhati pravi baranjski fiš paprikaš i domaću tjesteninu
-
Moša je oduvijek bila poznata i kao pravi gradski kvart iliti, bolje rečeno, firtl u kojemu su živjeli pravi gradski dečki i cure koji su se uvijek, osim sitnih kavgi s Retfalčanima, držali zajedno
-
Nakon devet godina života u Irskoj kući se vratio i Osječanin Dino Dželihodžić
-
Kratka imena, dva sloga, to su trendovi: Liam, Noel, Lota, gotovo je doba Štefanija i Terezija
Reci što misliš!