Vijesti / Ostalo

nastavljaju se javna cijepljenja

I predsjednik Milanović cijepio se pred kamerama pa poslao poruku građanima

Predsjednik Republike, Zoran Milanović, pred kamerama se cijepio na Pantovčaku

Nakon što su to pred kamerama prekjučer učinili članovi Nacionalnog stožera, u četvrtak se cjepivom protiv koronavirusa cijepe još neki od državnih dužnosnika, prvi među njima predsjednik Zoran Milanović. S njime se cijepio i admiral Robert Hranj, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga.

Predsjednik je nakon cijepljenja pozvao sve koji žele i one koji se dvoume da prime ovo ili bilo koje od verificiranih cjepiva. "Ljudi, cijepite se, to je bolje nego razboliti se", kazao je.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na pitanje novinara zašto sada poziva građane da se cijepe, a ranije je o Covidu govorio kao o "karijesu", rekao je: "Moram paziti kako da vam odgovorim, a da se ne rugam. Pitate me nakon pet mjeseci, to je jedina izjava moja s kojom se u ovih 10 mjeseci može polemizirati, kad sam upozorio ljude da zbog svog duševnog mira, nisam propovjednik, prorok, nego sam političar i predsjednik države u ovom mandatu i rekao sam ljudima da budu oprezni i to je sve."

svašta 'Fejsom' se širi luda teorija zavjere o Božinovićevom cijepljenju. Net.hr objasnio o čemu se radi

"To nema veze s cijepljenjem. To da je nešto opasno i koliko je opasno je jedna tvrdnja, a treba li se cijepiti druga stvar", dodao je Milanović.

Na pitanje je li se prije cijepljenja konzultirao s liječnikom, rekao je da jest jer da to treba svatko napraviti. Svatko treba znati svoje komorbiditete i alergije", rekao je predsjednik koji je dodao da njegove alergije nisu ništa u odnosu na "ono s čime ljudi imaju problema".


Izdvojeno

Reci što misliš!