Vijesti / Ostalo

Zahvala na donaciji JPVP Osijek

Zahvaljujući ovom čovjeku osječki vatrogasci mogu rezati prstenje sigurno i jednostavno

Zahvaljujući ovom čovjeku osječki vatrogasci mogu rezati prstenje sigurno i jednostavno

Ivan Pavelić već je dva puta osječkim vatrogascima kupio alat za rezanje prstenja

Osječki vatrogasci putem svojih web stranica i javno su se zahvalili Ivanu Paveliću iz Otoka koji im je već dva puta donirao alat za rezanje prstenja, a kojeg na našem tržištu nema.

"Naš Slavonac, gospodin Ivan Pavelić iz Otoka, dobri duh Osječkih vatrogasaca, stvarno zaslužuje veliku pohvalu! Još davne 2011. god., vidjevši na našem portalu kako smo rezali prsten pilom za željezo (neadekvatnim i nesigurnim alatom), zabrinuto nam se odmah javio iz Austrije i ponudio se da nam potraži i donira alat za sigurno rezanje prstena. U vrlo krakom vremenu svoju želju za pomoći nama vatrogascima, a i građanima kojima trebamo pomoći rezanjem prstena, taj naum je i ostvario." kažu osječki vatrogasci.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U međuvremenu od učestalog korištenja alat se istrošio i postao neupotrebljiv pa su se vatrogasci obratili Ivanu da ih uputi gdje mogu kupiti novi.

"Pošto na našem tržištu nema kvalitetnog i adekvatnog alata opet smo se obratili čovjeku velikog srca i dobrotvoru gospodinu Ivanu da nas uputi gdje je kupio prethodni alat, ali nam je odmah poslao drugu pilicu za naš stari alat. Ubrzo nakon toga nam se javio i rekao da ne želi stati na tome nego da traži još kvalitetniji i bolji alat, koji je i našao na američkom tržištu, te ga kupio i donirao našoj postrojbi."


Izdvojeno

Reci što misliš!