Vijesti / Ostalo

očevid u tijeku

Muškarac koji je pucao na policajca pred Vladom počinio samoubojstvo!?

Muškarac koji je pucao na policajca pred Vladom počinio samoubojstvo!?
Igor Kralj/PIXSELL

Jutros oko 8 sati pred zgradom Vlade u Zagrebu iz vatrenog oružja ranjen je policajac koji je čuvao ulaz

U pucnjavi na zagrebačkom Trgu sv. Marka u ponedjeljak ujutro oko osam sati ozlijeđen je policajac, potvrdila je policija. Policajci s pancirkama trenutno čuvaju zgradu Vlade.

Kako javlja RTL, policijski službenici su na adresi Jabukovac pronašli osobu koja odgovara opisu počinitelja. Osoba je počinila samoubojstvo. Utvrđuju se sve okolnosti događaja, javlja policija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Jutros, 12. listopada u 8.06 zaprimljena je dojava o pucnjavi na Trgu svetog Marka u Zagrebu. Prema prvim utvrđenim informacijama jedan policijski službenik je ozlijeđen i njemu se pruža liječnička pomoć. Počinitelj je pobjegao s mjesta događaja, a za njim tragaju sve raspoložive policije snage', priopćili su iz MUP-a.

Ranjenog policajca oko 8.20 sati Hitna pomoć odvela je u bolnicu, a komunicirao je s liječnicima iz Hitne pomoći.

Kako RTL.hr doznaje od dr. Maria Zovka, ravnatelja Vinogradske bolnice u Zagrebu, ranjeni policajac nije vitalno ugrožen.

Dr. Zovak nam je rekao i da policajac nije trebao reanimaciju, da su mu vitalni znakovi stabilni, te nema velikog krvarenja. Posljednje informacije iz bolnice govore da policajac ima ukupno pet rana.

"Ima nekoliko prostrijelnih rana, koje se čine perifernima, dvije su na lijevoj ruci i sa svake strane trupa po jedna. Sada je na CT-u kako bismo isključili unutrašnje ozljede", rekao nam je dr. Zovak.

Kako su novinaru Jutarnjeg lista Marinu Deškoviću ispričali očevici napada na Markovom trgu, počinitelj je sa sjeverne strane crkve svetog Marka došao do zgrade Vlade, izvadio kalašnjikov i zapucao rafal prema ulaznim vratima Banskih dvora.


Izdvojeno

Reci što misliš!