Vijesti / Ostalo

teško ozlijeđen pješak

Traktorskom kosilicom 'pokosio' pješaka

Traktorskom kosilicom 'pokosio' pješaka
PU brodsko-posavska

U fazi obilaska pješaka, 33-godišnji vozač traktora nije vozilo držao na potrebnoj udaljenosti te je došlo do udara dijela traktorske kosilice u pješaka, koji je pao na betonski most kolnog ulaz

U četvrtak, oko 8 sati, u Štivici (Brodsko-posavska županija) se dogodila prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da se 33-godišnji vozač, tehnički neispravnim traktorom za koji je bila priključena traktorska kosilica, kretao kolnikom županijske ceste 4181. Ispred njega, uz desni rub kolnika u istom smjeru, kretao se 45-godišnji pješak.

U fazi obilaska pješaka, 33-godišnji vozač traktora nije vozilo držao na potrebnoj udaljenosti te je došlo do udara dijela traktorske kosilice u pješaka, koji je pao na betonski most kolnog ulaza. U prometnoj nesreći, 45-godišnji pješak je zadobio teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju u bolnici.

Policijski službenici protiv 33-godišnjeg vozača traktora podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, te prema odgovornim osobama, Prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Izdvojeno

Reci što misliš!