Vijesti / Ostalo

izvješće prometne policije

30-godišnjak vozio pijan i bez položenog vozačkog ispita: Prijeti mu drakonska novčana kazna

30-godišnjak vozio pijan i bez položenog vozačkog ispita: Prijeti mu drakonska novčana kazna

Evidentirana mu je prisutnost alkohola u krvi od 2,21 grama po kilogramu

Jučer 16. rujna, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je zaustavljeno 8 vozača (4 vozača osobnog automobila i 4 vozača bicikla) kojima je evidentirana nedozvoljena prisutnost alkohola u krvi.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 14,30 sati, na državnoj cesti broj 34, između Petrijevaca i Josipovca, gdje je u nadzoru prometa zaustavljen vozač osobnog automobila 51-godišnji hrvatski državljanin iz Petrijevaca. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 2,47 grama po kilogramu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativna prekršajna boda.
 
U 1 sat, u Šaptinovcima, u nadzoru prometa zaustavljen je 30-godišnji hrvatski državljanin iz Šaptinovaca koji je upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje. Evidentirana  mu je prisutnost alkohola u krvi od 2,21 grama po kilogramu.

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 40.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 12 negativnih prekršajnih bodova.


Izdvojeno

Reci što misliš!