Vijesti / Ostalo-Vijesti

toplinski val se nastavlja

Vikend na +30, početkom tjedna preko 35 stupnjeva pa nagli pad

Vikend na +30, početkom tjedna preko 35 stupnjeva pa nagli pad
Ivica Benić/SiB.hr

Proteklih dana na području cijele Hrvatske, pa tako i Slavonije i Baranje, temperatura ne pada ispod 30 stupnjeva, a slično vrijeme nastavlja se i tijekom vikenda

Pravo ljetno vrijeme obilježava kraj srpnja i početak kolovoza. Temperatura iznad 30 stupnjeva uz visoki postotak vlažnosti pravi je mamac za provesti dan na nekom od kupališta ili pak u debeloj hladovini.

Tako će biti i tijekom vikenda jer nas očekuje i subota i nedjelja s temperaturama nešto iznad 30 stupnjeva. Tijekom subote možemo očekivati i pokoji bijeli oblak pa će se sunce povremeno i malo sakriti. Nemojte da vas to zavara jer njegove zrake mogu naštetiti vašoj koži i zdravlju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ponedjeljak nas očekuje i vrhunac toplinskog vala pa će temperatura narasti na čak 36 stupnjeva uz obilje sunca. Već u utorak meteorolozi najavljuju olakšanje, ali i znatni pad temperatura na vrijednosti tek nešto iznad 20 stupnjeva uz kišu koja bi mogla malo osvježiti teške ljetne noći. U nastavku tjedna temperatura će ponovo krenuti rasti i vratiti se na vrijednosti oko 30 stupnjeva.

Izdvojeno


Reci što misliš!