Vijesti / Ostalo

povratak u normalu

Danas se otvaraju sportski centri, a od ponedjeljka možemo i na bazene

Danas se otvaraju sportski centri, a od ponedjeljka možemo i na bazene
Športski objekti

U srijedu 13. svibnja otvaraju se teretane, sportski, fitness i rekreacijski centri, a bazeni od ponedjeljka 18. svibnja

Stručnost domaćih epidemiologa, pravodobne i uravnotežene mjere Civilne zaštite te odgovorno ponašanje pojedinaca u zajednici – omogućavaju nam postupno vraćanje života kakav smo poznavali prije pojave bolesti COVID-19.

Zajednički napori svih dionika, svrstali su Republiku Hrvatsku među najuspješnije države na svijetu u borbi protiv virusa SarsCoV-2. Imamo razloga biti zadovoljni – pritom ne smijemo postati nesmotreni.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U srijedu 13. svibnja otvaraju se teretane, sportski, fitness i rekreacijski centri, a bazeni od ponedjeljka 18. svibnja. Uvjete pod kojima ćemo ići na treninge i rekreativne aktivnosti u zatvorenim prostorima, možete doznati klikom na poveznicu.

Stožer Civilne zaštite Grada Osijeka poziva sugrađane, da se i nadalje strogo pridržavaju svih općih protuepidemijskih mjera te posebnih preporuka i uputa koje na svojim mrežnim stranicama objavljuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Izvor: Osijek.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!