Vijesti / Ostalo

druga strana

Priča bolesnika iz Karlovca: "Nisam namjerno išao po Hrvatskoj i širio zarazu!"

Priča bolesnika iz Karlovca:
Davor Puklavec/PIXSELL

Epidemiolog osječkog KBC jučer je objavio kako je poduzetnik iz Karlovca svojim neodgovornim ponašanjem proširio zarazu koronavirusom na više područja u Hrvatskoj, a on je sad objavio svoju priču

"Jedna neodgovorna osoba s područja Karlovca radila je probleme na području Zagreba i Karlovca", rekao je Karlo Kožul, epidemiolog osječkog KBC na temu kako su se zarazila dva osječka poduzetnika i tako ugrozili brojne Osječane.

On je pak svoju priču iznio za Jutarnji list putem obitelji i opovrgnuo navode koji su jučer objavljeni u svim medijima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Molim vas da to stane. On nije kriv, nikako nije znao da je pozitivan, pa da je znao ne bi išao na put niti bi se nalazio s tim ljudima. Doznao je to pet dana nakon povratka s puta. Ma, dapače, postupio je upravo suprotno, vrlo odgovorno", rekao je blizak član obitelji.

Dodao je i kako prije puta u Slavoniju nije imao simptome već su se oni pojavili tek po povratku u Karlovac.

"Ispod svake profesionalne razine je izjava osječkog epidemiologa, koji iznosi tvrdnje koje ne može, barem ne u ovom trenutku dokazati, a ispod ljudskog nivoa je napasti čovjeka koji u ovom trenutku nije u mogućnosti braniti se", poručio je sugovornik Jutarnjeg lista.


Izdvojeno

Reci što misliš!