Vijesti / Ostalo

u virovitici

Iz crkve ukrao škrablicu s novcem - šteta 8 tisuća kuna

Iz crkve ukrao škrablicu s novcem - šteta 8 tisuća kuna
Igor Soban/PIXSELL

Jučer, 8. ožujka, oko 16.30 sati dojavljeno je kako je nepoznati počinitelj ušao u crkvu, gdje je iz unutrašnjosti kod oltara, otuđio metalnu škrablicu s papirnatim i metalnim novcem, te se s istom udaljio van crkve

Jučer, 8. ožujka, oko 16.30 sati policij jedojavljeno kako je nepoznati počinitelj ušao u crkvu, gdje je iz unutrašnjosti kod oltara, otuđio metalnu škrablicu s papirnatim i metalnim novcem, te se s istom udaljio van crkve.

Nakon dojave i prikupljenih informacija na terenu, policijski službenici Policijske postaje Virovitica, došli su do saznanja kako bi počinitelj ovog događaja mogao biti 36 – godišnjak sa područja Virovitice, nakon čega je isti oko 21.55 sati, pronađen i doveden u Policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, utvrđeno je kako se u škrablici nalazilo nekoliko tisuća kuna, a ista je pronađena odbačena u kanalu u Suhopolju s vidnim oštećenjima, otvorena s nekoliko kovanica novca u unutrašnjosti.     

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je postojanje osnove sumnje kako je 36 – godišnjak počinio opisano kazneno djelo teške krađe. Ukupna materijalna šteta je oko 8.000 kuna. Slijedi podnošenje kaznene prijave ODO u Virovitici.


Izdvojeno

Reci što misliš!