Vijesti / Ostalo

povodom dana žena

Održana konferencija „Žene u poduzetništvu“

Održana konferencija „Žene u poduzetništvu“
OBŽ

Povodom Međunarodnog dana žena u organizaciji Upravnog odjela za gospodarstvo Osječko-baranjske županije jučer je održana  konferencija „Žene u poduzetništvu“. Konferencija je bila namijenjena ženama poduzetnicama i ženama koje to planiraju postati, kao i svim predstavnicama institucija poduzetničke podrške koje su u kontaktu s poduzetnicima. Uspješan rad poželio im je zamjenik župana Goran Ivanović.

"Cilj Konferencije je dati dodatni vjetar u leđa ženama koje već posluju, ali i motivirati žene koje razmišljaju o pokretanju vlastitog poduzetničkog poduhvata i zapošljavanju. Konferencija je koncipirana tako da odgovori na izazove s kojima se susreću žene u poduzetništvu, da se upoznaju s novim alatima kojima mogu unaprijediti poslovanje, ali i da se odmaknu od svakodnevice, povežu se i druže", rekla je pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Ivana Katavić Milardović.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Teme skupa su bile „Izazovi u poslovanju žena poduzetnica“, „Platno-poslovni model - novi alat za uspješno poslovanje“, „Korištenje društvenih mreža u unapređenju poslovanja“, „Bespovratni krediti za žene poduzetnice“ te „Tjelesna aktivnost - alat protiv stresa“.


Izdvojeno

Reci što misliš!