Vijesti / Ostalo

MAGLA SVUDA, MAGLA OKO NAS

Dugotrajne magle ostaju tijekom cijeloga tjedna, za vikend pogoršanje

Dugotrajne magle ostaju tijekom cijeloga tjedna, za vikend pogoršanje
PIXSELL

Tjedna prognoza Željke Pogačić za istočnu Slavoniju, Baranju i Srijem najavljuje ostanak dugotrajnih magli bez izraženog hoda dnevnih temepratura

Za sve one koji vole sunce i vedro vrijeme, tjedan pred nama neće biti baš idealan. U RTL-ovoj tjednoj prognozi Željke Pogačić najavljeno je kako će vrijeme tijekom tjedna biti bez veće promjene, a da s vikendom dolazi pogoršanje. 

Danas je pod dominantnim utjecajem anticiklone, vrijeme u većem dijelu zemlje bilo vedro, hladno, ponegdje uz jutarnju maglu. No u Baranji i Srijemu magla se zadržala veći dio dana, a temperatura je iz jutarnjega minusa porasla samo do nule. Zbog više vlage u zraku i slaboga vjetra dugotrajne magle i slab porast temperature bit će karakterističan i za dane koji slijede. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijekom tjedna temperature će biti između minus šest i minus tri uz mraz, a magla će biti gušća te će smanjiti vidljivost na manje od 100 metara

Do kraja tjedna očekuje se da u istočnij Slavoniji, Baranji i Srijemu neće biti izraženoga dnevnoga hoda temperature zbog guste magle pa će dnevne temperature rasti do maksnimalnih jedan do dva stupnja. 

Za vikend slijedi pogoršanje vremena. 


Izdvojeno

Reci što misliš!