Vijesti / Ostalo

zaradio kaznenu prijavu

Pucanjem iz kalašnjikova slavio Novu godinu

Pucanjem iz kalašnjikova slavio Novu godinu

Policijski službenici protiv 41-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu

U Postaji granične policije Vrpolje, dana 31. prosinca 2019., zaprimljena je dojava o pucnjavi u Kruševici. Policijski službenici su po dolasku na mjesto događaja, utvrdili da je 41-godišnjak, u 21.20 sati, ispred ugostiteljskog objekta, ispalio više hitaca u zrak iz automatske puške, koju je nakon toga ostavio u automobil (njemačkih registracijskih oznaka).

Policijski službenici su 41-godišnjaka uhitili od kojega su u okviru kriminalističkog istraživanja oduzeli automatsku pušku AK47 sa četiri spremnika i 84 komada streljiva, kalibra 7.62 mm. Alkotestom je u organizmu 41-godišnjaka očitana koncentracija alkohola u iznosu od 2,05 promila. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je pušten na slobodu.

požar na kombi vozilu Novogodišnji vatromet zapalio kombi parkiran kod Emmezzete

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policijski službenici protiv 41-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, te optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.


Izdvojeno

Reci što misliš!